Kreodi 3/2011
Ammattikorkeakoulukirjastojen verkkolehti
ISSN 1457-2850

 Etusivu

 Arkisto

 Toimitus

 Palaute

 KirjoitusohjeetKreodin uudet vaatteet
Kreodin uudet vaatteet

Tulosta    
Ulla-Riitta Lahtinen

AMKIT-konsortion 10-vuotisjuhlan yhteydessä 25.11.2011 julkistettiin Kreodin uusi verkkoilme. Sisällönhallintaohjelman vaihtamisen myötä verkkolehteen saadaan muun muassa  vuorovaikutteisuutta, selkeyttä eri aihealueisiin liittyvien juttujen löytymiseen ja aiempaa parempaa luettavuutta.Päätoimittaja Hanna-Riina Aho esittelemässä uuden Kreodin "prototyyppiä" AMKIT-konsortion 10-vuotisjuhlaseminaarissa oppimiskeskus Fellmanniassa Lahdessa.

Harmillinen takaisku kuitenkin uudessa julkaisualustassa oli, että sitä ei voitu ottaa käyttöön palvelimella, jolla aiemmat Kreodit sijaitsevat. Alkoi siis uuden isäntäpalvelimen etsintä ammattikorkeakoulujen keskuudesta, ja tämä etsintä jatkuu edelleen, joten lehden numeron 3/2011 verkkoversio odottaa julkistamistaan.

MUTTA LEHDEN SISÄLTÖ EI OLE JÄÄNYT PIMENTOON, sillä ensimmäisen kerran Kreodin kolmetoistavuotisessa historiassa lehdestä tehtiin painettu versio konsortion kymppijuhlan kunniaksi. Juhla-Kreodi jaettiin seminaarin osallistujille ja sitä on postitettu kaikkiin konsortioon kuuluviin kirjastoihin.

Jonkin verran lehtiä on vielä jäljellä, niitä voi tilata konsortion toimistosta.


[ a l k u u n ]