Amkien kuvakampanjan satoa – Mukaan ehtii vielä!

19.02.2018

Thinking inside the box - Kinkkinen kysymys! Informaatiikko miettii ankarasti.

OAMK kutsui joulukuun Kreodissa amk-kirjastolaisia mukaan arkikuvahaasteeseen. Tässä social media wallin avulla kerättyä alkuvuoden satoa. Kuvat ovat oivallisia. Mukaan voi vielä tässäkin vaiheessa hypätä, tervetuloa mukaan. 


Amkkirjastolife-kuvahaaste on polkaistu käyntiin onnistuneesti. Mukana on toistakymmentä amk-kirjastoa, ja uusia oivaltavia kuvia ja näkökulmia kirjastoarkeen tipahtelee some-kanaviin monta kertaa viikossa. 

 Kuvat on kerätty tälle sivulle. Kokoelma päivittyy reaaliajassa, joten kuvahaasteen etenemistä voi seurata Kreodien välissäkin. 


Tässä tarkemmat ohjeet haasteeseen osallistumisesta:

  1. Ilmoittaudu mukaan haasteeseen kommentoimalla tätä juttua sivun alaosassa

  2. Ota kuvia amk-kirjastosi arjesta vuonna 2018 mieluiten joka viikko uusi eri aiheesta. Kuvausaiheita löydät esimerkiksi täältä >>

  3. Julkaise kuva mieluiten joko Twitterissä tai Instagramissa. Mikäli sinulla tai kirjastollasi ei ole tiliä kummassakaan mediassa, kuvat voi julkaista myös AMK-kirjastojen Facebook-sivulla, ei kuitenkaan ainoastaan kirjastosi omalla Facebook-sivulla, jotta saamme lisättyä kuvat myöhemmin myös Kreodiin.

  4. Merkitse kuvan yhteyteen ainakin #kreodi #amkkirjastolife2018 sekä tarvittava määrä muita relevanteiksi katsomiasi hashtageja esim. oma ammattikorkeakoulu.


 

Kommentit

Jätä kommentti