Kesäkirjastolaiset-kampanja käynnistyy – kerro kesästäsi kuvin

07.06.2022

Photo by Alesia Gritcuk on Unsplash

Kerro kesästäsi kuvalla. Nappaa kuva itsestäsi kesätunnelmissa ja jaa se Kreodin syksyn ensimmäisessä numerossa. Kutsumme kaikki amk-kirjastolaiset kertomaan AMKIT-yhteisölle, keitä kaikkia meitä Suomen suvessa seikkaileekaan.

Mitä teit kesällä? Kesäkuva voi olla esimerkiksi kuva kesäisellä kulkupelillä liikkumisesta, luonnon ihmeellisyyksien tutkailusta, riemusta suven tapahtumissa tai varpaiden uittamisesta mökkirannassa. Se voi olla myös kuva Kirjastopäiviltä. Meistä kirjastolaisista ja kirjastolaisten kesäpuuhista on moneksi.

Kerro kuvalla jotain, mitä emme ehkä sinusta vielä tiedä. Ideana on, että näyt kuvassa myös itse. Kuvan ei tarvitse liittyä kirjastoon, kirjoihin tai lukemiseen – mutta saa liittyä.

Lisää kuvan mukaan pieni tarina siitä, mitä kuvassa oikein tapahtuu ja missä ollaan. Toki mielellämme kerromme lehdessä myös kuka kuvassa on. Tarinat liitetään kuvien yhteyteen.

Kuten kirjeenvaihtoilmoituksissa aikanaan sanottiin – kuva olis kiva ylläri! Yllätä siis kirjastokaverisi kesäisellä otoksella itsestäsi

Ohje osallistujille:

  • Muista Kesäkirjastolaiset kampanja lähtiessäsi kesälomalle.
  • Ota kuva itsestäsi kesäpuuhissa ja liitä mukaan lyhyt kertomus siitä kuka ja missä olet sekä mitä kuvassa tapahtuu.
  • Lähetä kuva ja teksti toimituksen osoitteeseen: kreodi.toimitus@lists.metropolia.fi
  • Seuraa syksyllä Kreodia ja löydä kesäkirjastolaisia mitä erinäisimmissä kesäpuuhissaan. Kuvia julkaistaan numerossa 3/2022 eli
  • toimita ne perille viimeistään 15.9.2022.

Tervetuloa mukaan!

Kreodin toimituskunta.

Kommentit

Jätä kommentti