KirjastoMOVE2015-liikuntakampanja on alkanut – kaikki mukaan iloisin mielin!

31.03.2015

KirjastoMOVE on tänä keväänä 16.3. - 31.5.2015

KirjastoMOVE2015-liikuntakampanjalla innostetaan ammattikorkeakoulujen kirjastojen henkilöstökuntaa rennon liikkumisen ja yhdessä tekemisen pariin. Tämän kevään iloista KirjastoMOVE-liikuntakampaa vetää viime vuoden kampanjan voittaja Karelia-ammattikorkeakoulun kirjasto. Kampanja alkoi 16.3. ja se päättyy 31.5.

Karelia-ammattikorkeakoulun rehtori Petri Raivo kampanjan suojelijana
KirjastoMOVE2015-liikuntakampanjalla innostetaan ammattikorkeakoulujen kirjastojen henkilöstökuntaa jälleen kerran rennon liikkumisen ja yhdessä tekemisen pariin. Tämän kevään KirjastoMOVE-liikuntakampaa vetää viime vuoden kampanjan voittaja Karelia-ammattikorkeakoulun kirjasto. Kampanjasta vastaa työryhmä, johon kuuluvat Ari Koskela, Jaana Rummukainen, Kari Tiainen, Kaisa Varis ja Leena Väyrynen. Kampanja alkaa 16.3. ja se päättyy 31.5. Karelia-ammattikorkeakoulun rehtori Petri Raivo on lupautunut kampanjan suojelijaksi.

Yhteisöllisyys, liikuntatempaukset ja liikkumisen ilo!
Tämän vuoden KirjastoMOVE-liikuntampanjalle on asetettu kunnianhimoinen tavoite: kaikki ammattikorkeakoulujen kirjastot yritetään tällä kertaa houkutella mukaan kampanjaan. Tänä vuonna liikuntakampanjassa korostetaan entistä enemmän yhteisöllisyyttä ja arvostetaan mukana olevien kirjastojen järjestämiä yhteisiä liikuntatempauksia. Erilaisilla tempauksilla ylläpidetään liikkumisen iloa ja intoa. Tämän kevään kampanjassa on kaksi välietappia maaliskuun ja huhtikuun lopussa.

Kampanjan kuviot ovat tutut aikaisemmilta vuosilta

  • kirjasto kerää henkilökunnastaan joukkueen ja nimeää joukkueelle kapteenin sekä houkuttelee mukaan mahdollisimman monta jäsentä
  • jos vain yksi innostuu, niin saa silti tulla mukaan!
  • joukkueen jäsenet merkitsevät liikuntasuorituksensa muistiin tavalla tai toisella
  • joukkueen kapteeni kerää yhteistilastoa koko joukkueen liikkumisista ja kampanjan päätteeksi raportoi, miten kampanja omassa kirjastossa sujui
  • keväisiä liikuntavinkkejä ja -tunnelmia kysellään kampanjan edetessä

Muistakaa pitää liikkumisesta liikuntapäiväkirjaa vaikka käsipelin tai esim. HeiaHeia-verkkopalvelussa http://www.heiaheia.com/.  HeiaHeiaan on helppo luoda oma ryhmä tai aktivoida ja päivittää viimevuotisen ryhmän tiedot. Liikuntasuoritukseksi lasketaan kaikenlainen kuntoliikunta, samoin työmatkaliikunta ja kaikki muukin hyötyliikunta remontoinnista aivojumppaan.

Paras joukkue ja ahkerimmat liikkujat palkitaan tietysti, mutta lisäksi lupaamme palkita myös parhaat tsempparit ja tempaukset. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkintoja - joita emme vielä itsekään tiedä. Tässä kilpailussa on kuitenkin ainoastaan voittajia! KirjastoMOVE on myös Facebookissa https://www.facebook.com/groups/kirjastomove . Liity mukaan!

KirjastoMOVE2015-liikuntakampanjassa ovat jo mukana Centria, XAMK, Metropolia, Arcada, SAMK, Laurea, Turun AMK, TAMK, OAMK, Haaga-Helia, JAMK, HAMK, Humak, Savonia ja tietysti Karelia. Vielä ehtii mukaan! Kerätkää joukkue ja ilmoittautukaa osoitteeseen kirjastomove@karelia.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä nimetkää joukkueelle kapteeni. 

 

Kommentit

Jätä kommentti