KVAK-palkinnot jaettiin AMK-kirjastopäivillä

19.06.2014

AMK-kirjastopäivillä Kiasman iltajuhlassa 13.6. palkittiin amk-kirjastolaisia perinteisellä KVAK-palkinnolla. KVAK on lyhenne termistä kahden vuoden ammattikorkeakoulukirjastolainen ja palkinto jaetaan kahden vuoden välein. Edelliset KVAK-palkinnot jaettiin neljä vuotta sitten Savonlinnassa. Tällä kertaa palkinnon saajia oli kolme ja AMKIT-konsortion puheenjohtaja Kauko Maskulainen ojensi palkinnon kolmelle amk-kirjastolaiselle Kiasman iltajuhlassa.

Edelliset palkinnonsaajat ovat olleet:

2008 Tampereen AMK-kirjastopäivät:
- Pirjo Ojanperä (SeAMK)
- Hannu Hahto (Piramk, nykyisin Tamk)
- Gunilla Jansson (Sydväst)
- Päivi Hollanti (VirtuaaliAMK)
- Katri Vänttinen (Yle, aiemmin AMKIT-konsortio)

2010 Savonlinnan AMK-kirjastopäivät
- Erja Huovila (Laurea)
- Harri Salminen (Samk)

Vuonna 2014 palkinnon saivat:

Tietopalvelusihteeri Elina Laineenoja, Satakunnan ammattikorkeakoulusta, hänet tunnetaan innostavana ja positiivisena kehittäjänä. Elina saa innostuksensa tarttumaan työkavereihinsa ja onnistuu tekemään opettajien kanssa hedelmällistä yhteistyötä. Elina on pitkänlinjan kirjastolainen ja erinomainen työtoveri.
Vasemmalta oikealle: Elina Laineenoja, Kauko Maskulainen, Riitta-Liisa Karjalainen ja Kari Tiainen.
Informaatikko Minna Marjamaa Laureasta, joka tunnetaan positiivisesta ja innostavasta asenteestaan. Minna toimii mm. AMKIT-viestintäryhmässä, Theseus-rukkasena, Signumin toimituskunnassa sekä monilla muilla areenoilla. Hänet tunnetaan kirjoittajana monella foorumilla. Työtoverina Minna on helposti lähestyttävä, vastuuta ottava, harkitseva ja kriittinenkin.
Minna Marjamaa piileksii Kiasman taideteoksen takana.
Kolmas palkittu oli tietopalvelusihteeri Mika Puhakka, joka on iloinen asiakaspalvelija ja kirjaston joustava, venyvä ja vanuva muuttaja. Hänellä on kyky organisoida muutot ja remontit ja samalla huolehtia asiakkaiden tarpeista. Mika Puhakka työskentelee Xamkissa eli Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa.
Mika Puhakka ja Kauko Maskulainen.

Kommentit

Jätä kommentti