OMASTA PÄÄSTÄ: AMK-kirjastojen historiikki työn alla

13.04.2016

AMK-kirjastojen historiikki on työnalla. Historiikkiryhmän ensimmäinen kokous on pidetty.  Historiikin ajanjakso on 1992-2016, siis ajatelkaas varttivuosisata! Historiikin työstämisestä vastaavat Sirkku Blinnikka ja Iiris Kuusinen. Jos sinulla on hyviä valokuvia, hauskoja muistoja tai kivoja tarinoita, voit toimittaa niitä toimittaa allekirjoittaneelle. Minä voin sitten välittää niitä eteenpäin Sirkulle ja Iirikselle.

Tässä lehdessä on taas mukavia matkaraportteja sekä käytännön ratkaisuja, joita olemme amk-kirjastoissa tehneet. Innostusta työhön on löytynyt monesta suunnasta ja se jälleen jaettu Kreodissa, meidän lehdessä.

Kevät keikuttelee eteenpäin. Tätä kirjoittaessani maailma on järkyttynyt Brysselin terrori-iskuista. Olin hetki sitten opettamassa ja iskut järkyttävät myös tietysti opiskelijoita kovasti. Kaikissa kolmessa ryhmässä, joiden kanssa tänään työskentelin, iskut herättivät ajatuksia. Tunsin itseni kovin voimattomaksi, kun olisin halunnut tukea opiskelijoita enemmän. Mutta kun ei itsekkään käsitä, mistä kaikesta tätä pahuutta riittää niin on kovin vaikea välillä edes osallistua keskusteluun. Koitetaan kuitenkin nauttia hetkestä ja onhan meillä suvella odotettavaa, AMK-kirjastopäivät Jyväskylässä. Lähdethän mukaan!

Hanna-Riina Aho
päätoimittaja, Kreodi
tietopalvelupäällikkö, Centria

Kommentit

Jätä kommentti