OMASTA PÄÄSTÄ: Kreodin some-numero ja jutut seuraavaan joulunumeroon

05.11.2014

Marraskuu tupsahti yhtäkkiä kalenteriin. Se on täynnä seminaareja myös, toivottavasti niihin löytyy osallistujia. Vaikka talous on tiukilla, uudet ratkaisut ja kehittämisideat tarvitsevat herätteitä ja yhdessä tekemisen meininkiä. E-aineistoryhmä on itselleni ollut tänä vuonna innostava paikka ja minusta tuntuu jo nyt, että olemme saaneet kustantajia ymmärtämään paremmin sen, mihin hyvät e-aineisto ratkaisut voivat viedä kustannusmaailmaa ja kirjastoja yhdessä. 

Kohta tulee joulu ja töissäkin tulee joulufiilis, joulujutut ja muut. Jos haluat, laita minulle pieni kuva ja kertomus sähköpostiin siitä, miten teidän kirjastossanne odotetaan joulua. Meillä tuunataan piparia ja juodaan glögiä.

Olenkohan ihan yksin sen ajatuksen kanssa, että nykyään opiskelijat tarttuvat hanakammin kirjaan kuin välillä? Hypoteesini on, että kun nämä nykyiset opiskelijat julkaisevat jo itsekin netissä yhtä sun toista niin luotettavuuden ja käyttökelpoisuuden arvioinnin merkitys on heille tärkeämpää kuin joitakin vuosia sitten. Miten siis teillä, oletko havainnut samaa vai päinvastaista?

Tässä lehdessä on taas paljon juttuja. Tätä lehteä on niin mukava tehdä, kun dead line lähestyy niin sähköposti laulaa ja uutta tarinaa tulee aina. Olen jo lakannut jännittämästä, että kuinkahan tällä kertaa käy. Minusta se kertoo meidän kaikkien Kreodista eli siitä miten mukavaa on jakaa arkipäivää, kirjastotyötä ja välillä vaikeitakin asioita. Muutama somejuttu on tässä lehdessä ikään kuin teemana, mutta mukana on tietysti matkakertomuksia, opetuksen kehittämistä, UKJ:tä  ja sitä arkipäivän työn kehittämistä. Tartu lehteen ja kirjoita oma tarinasi seuraavaan. Seuraavan Kreodin dead line on 5.12.2014.

 

 

Hanna-Riina Aho

Kommentit

Jätä kommentti