Omasta päästä: Tervetuloa tutustumaan uuteen Kreodiin!

17.12.2012

Kreodi on saanut uuden ilmeen ja uuden kodin, eli HAMK huolehtii nyt vuorostaan palvelimesta, jolla Kreodi on. Ilahduttavan aktiivisesti kaikki lähtivät taas mukaan uutta lehteä tekemään ja jakamaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan. Minnalle ja Jaakolle 1000000000000000 kertaa kiitos Kreodin lukukuntoon saattamisesta.

Kreodi ilmestyi tänä vuonna toistamiseen paperisena Iflan aikaan. Minna Marjamaa oli sen numeron päätoimittaja. Nyt kun ensi vuonna saamme varmasti lisää näitä uusi ilmeisiä uusia verkkolehtiä niin toimituskuntaakin saa ilmoittautua lisää väkeä. Kankaan Pirjo HUMAKista jo lupautuikin meille vahvistukseksi, kiitos siitä, mutta lisää porukkaa saa tulla!

Ammattikorkeakoulukirjastoissa eletään raskaita aikoja. Osalle irtisanomiset ovat jo kolahtaneet, osalla ne ovat edessä ja onneksi kaikkia eivät säästöt kosketa yhtä rajusti. Joulun aika on hyvä hetki huokaista edes vähän, mutta siihen kannattaa laskeutua rauhassa. Tehdään vain niitä asioita, joista tulee hyvä mieli ja jätetään ne ”pitäis tai olis pakko” – asiat vähemmälle.


Nurkan takaa tonttu kurkkaa,
posket jauhaa vanhaa purkkaa.
Pitkä parta maata laahaa,
nuoremmat kai tässä kaahaa.
Vaan ei auta kiire, hoppu,
niin ei tule töistä loppu.

Vaan kun miettii, hetken tuumaa,
eikä ime vauhdin huumaa,
harkintaansa käyttää tovin,
taikojakin pukin hovin,
niin saa ilman stressin vaivaa,
joulumielen esiin kaivaa.


Hanna-Riina Aho päätoimittaja, omasta halustaan.

 

Kommentit

Jätä kommentti