Pääkirjoitus: Anonyymi Amkilainen ja palaute

17.09.2018

Photo by Alexandr Bormotin on Unsplash CC0

Syksyn Kreodissa alkaa Anonyymin Amkilaisen pakinasarja. Tule mukaan seuraamaan mielipiteitä amk-kirjastokentän ajankohtaisista aiheista tai itse kirjoittamaan - Anonyymi Amkilainen voi olla kuka vain meistä. Pääset nyt myös suoraan kommentoimaan, vihastuttiko tai ihastuttiko pakina. Tänä syksynä voit sanoa sanottavasi myös Kreodin webinaareihin ja AMKIT-verkostopäiville marraskuussa. 

Tästä syksystä alkaen Kreodi alkaa julkaista pakinoita nimimerkillä Anonyymi Amkilainen. Kuka vain voi kirjoittaa pakinan ja julkaista sen nimimerkillä - vain päätoimittaja tietää kirjoittajan henkilöllisyyden. Halutessaan jutun voi lähettää myös niin, ettei päätoimittaja tiedä kirjoittajaa. Nimimerkin käyttö toivottavasti lisää rohkeutta kirjoittaa suoraan päivän polttavista kysymyksistä.

Kreodi kertoo myös ihmisistä tehtäväkuvien takana. Tässä lehdessä Päivi Karhumetsä kirjoittaa oman ammatillisen identiteetin kehittymisestä, kiitos Päiville oman tarinan kertomisesta. Tarjoamme myös jatkossa palstatilaa henkilökohtaisten tarinoiden kertomiseen ja haastattelemme amkilaisia.

Yhteisöllisyyden lisäämiselle on tarvetta ja sitä on pyydetty monessa yhteydessä. Tämän takia Kreodin toimituskunta jatkaa webinaarien järjestämistä. Jokaiseen webinaariin valitaan asiantuntija, joka alustaa ensin aiheesta ja sen jälkeen osallistujat voivat esittää kysymyksiä tai ideoida juttuja aiheesta. Kreodi-webinaareissa ideana on lyödä monta kärpästä yhdellä iskulla: innostaa kirjoittamaan teemoista, keskustella ajankohtaisista aiheista ja samalla tutustua työkavereihin. Toimintamallista saa myös antaa palautetta, jälkikäteen, teemme palautelomakkeen tarkoitusta varten. Tule mukaan kuulolle!

Tämän syksyn webinaarit ovat:

  • 10.10. klo 9. Työelämän muutos -webinaari, puhujana Päivikki Rentola-Hemmi
  • 9.11.  klo 9. Kreodin kirjoittajawebinaari: Tule kuulemaan perusasioita kirjoittamisen lajeista ja kielenhuollosta ammatilliseen kirjoittamiseen! Vetäjänä Tiina Mäntylä.
AMKIT-verkostopäivät ja Theseus-juhlaseminaari 21. - 22.11. 2018 Tampereella.
 
Lehden syksyn aikataulu:
  • deadline 15.10.
  • deadine 15.11. teemana Työelämä

Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja kirjoittamaan!

Tästä syksystä käynnistetään jatkuvan palautteen antamismahdollisuus. Tällä e-lomakkeella voit antaa nimettömänä palautetta jutuista, lehden linjasta, mistä vain. Niin asiallinen ja asiatonkin palaute käydään läpi ja otetaan opiksi. Yhteystiedot jättäneelle lähetetään vastaus.

Kommentit

Jätä kommentti