Kreodi arkisto


 Etusivu

 Artikkelit

 Lehdet

 Kirjoittajat

 HakuKreodi  1 / 2011 

 Pääkirjoitus


Omasta päästä 

Hanna-Riina Aho

  

Tämä Kreodi on viivästynyt, se piti olla jo talvella valmis, mutta samalle ajalle pakkasi pikkuisen ylimääräisiä tai ainakin ennakoimattomia urakoita, joten se jäi jalkoihin. Nyt se on kuitenkin valmis, ja seuraavan lehden dead line on 5.5.2011. Siihen saavat kaikki kirjoittaa, ja odottelen niitä kirjoituksia jo innolla. Syksyn numeroon kerätään sitten konsortion historiaa. Ajatuksianne hyvistä kohteista odotan ilolla ja valmiita tarinoita ilman muuta myös. 

E-kirjat tuntuvat jututtavan kirjastoväkeä ympäri maan. Niiden käytettävyyttä ja käyttöä pitää selvittää. Tässäkin asiassa se kaverilta oppiminen ja oman oppimisen jakaminen rikastuttaa koko kirjastoverkkoa. Valmiita testejä asian tiimoilta on olemassa ja niistä saa hyvin tietoa. STKS:n käytettävyysseminaarissa yksi parhaita esityksiä oli opiskelijan puheenvuoro, jossa hän kertoi Nellin kautta tekemästään hausta. Ja täytyy todeta, että jos järjestelmä ei toimi, ei sitä pelasta parhainkaan opastus.

Minä pääsen esimiesvalmennukseen. Omissa opinnoissani ei ole aikanaan ollut mitään esimiehisyydestä vaan kaikki osaaminen on tullut hankittua kokemuksen kautta maalaisjärjen tukemana ja luetun ymmärtämisen kautta. Mutta nyt saan oikein virallista oppia asiaan! Ammattitaidon kehittäminen on aina mukavaa ja pitää vireänä työssä.

Kevätterveisin Hanna-Riina Aho
päätoimittaja
6.4.2011 

 

 
 Etusivu

 Artikkelit

 Lehdet

 Kirjoittajat

 Haku