Kreodi arkisto


 Etusivu

 Artikkelit

 Lehdet

 Kirjoittajat

 HakuKreodi  3 / 2011 

 


Kreodin uudet vaatteet 

Ulla-Riitta Lahtinen

  

AMKIT-konsortion 10-vuotisjuhlan yhteydessä 25.11.2011 julkistettiin Kreodin uusi verkkoilme. Sisällönhallintaohjelman vaihtamisen myötä verkkolehteen saadaan muun muassa  vuorovaikutteisuutta, selkeyttä eri aihealueisiin liittyvien juttujen löytymiseen ja aiempaa parempaa luettavuutta.Päätoimittaja Hanna-Riina Aho esittelemässä uuden Kreodin "prototyyppiä" AMKIT-konsortion 10-vuotisjuhlaseminaarissa oppimiskeskus Fellmanniassa Lahdessa.

Harmillinen takaisku kuitenkin uudessa julkaisualustassa oli, että sitä ei voitu ottaa käyttöön palvelimella, jolla aiemmat Kreodit sijaitsevat. Alkoi siis uuden isäntäpalvelimen etsintä ammattikorkeakoulujen keskuudesta, ja tämä etsintä jatkuu edelleen, joten lehden numeron 3/2011 verkkoversio odottaa julkistamistaan.

MUTTA LEHDEN SISÄLTÖ EI OLE JÄÄNYT PIMENTOON, sillä ensimmäisen kerran Kreodin kolmetoistavuotisessa historiassa lehdestä tehtiin painettu versio konsortion kymppijuhlan kunniaksi. Juhla-Kreodi jaettiin seminaarin osallistujille ja sitä on postitettu kaikkiin konsortioon kuuluviin kirjastoihin.

Jonkin verran lehtiä on vielä jäljellä, niitä voi tilata konsortion toimistosta

 

 
 Etusivu

 Artikkelit

 Lehdet

 Kirjoittajat

 Haku