Register
AMMATTIKORKEAKOULUKIRJASTOJEN VERKKOLEHTI
Photo by Alexandr Bormotin on Unsplash CC0 (photo: )
Photo by Alexandr Bormotin on Unsplash CC0
17.09.2018, 14:22

Pääkirjoitus: Anonyymi Amkilainen ja palaute

Syksyn Kreodissa alkaa Anonyymin Amkilaisen pakinasarja. Tule mukaan seuraamaan mielipiteitä amk-kirjastokentän ajankohtaisista aiheista tai itse kirjoittamaan - Anonyymi Amkilainen voi olla kuka vain meistä. Pääset nyt myös suoraan kommentoimaan, vihastuttiko tai ihastuttiko pakina. Tänä syksynä voit sanoa sanottavasi myös Kreodin webinaareihin ja AMKIT-verkostopäiville marraskuussa. 

Tästä syksystä alkaen Kreodi alkaa julkaista pakinoita nimimerkillä Anonyymi Amkilainen. Kuka vain voi kirjoittaa pakinan ja julkaista sen nimimerkillä - vain päätoimittaja tietää kirjoittajan henkilöllisyyden. Halutessaan jutun voi lähettää myös niin, ettei päätoimittaja tiedä kirjoittajaa. Nimimerkin käyttö toivottavasti lisää rohkeutta kirjoittaa suoraan päivän polttavista kysymyksistä.

Kreodi kertoo myös ihmisistä tehtäväkuvien takana. Tässä lehdessä Päivi Karhumetsä kirjoittaa oman ammatillisen identiteetin kehittymisestä, kiitos Päiville oman tarinan kertomisesta. Tarjoamme myös jatkossa palstatilaa henkilökohtaisten tarinoiden kertomiseen ja haastattelemme amkilaisia.

Yhteisöllisyyden lisäämiselle on tarvetta ja sitä on pyydetty monessa yhteydessä. Tämän takia Kreodin toimituskunta jatkaa webinaarien järjestämistä. Jokaiseen webinaariin valitaan asiantuntija, joka alustaa ensin aiheesta ja sen jälkeen osallistujat voivat esittää kysymyksiä tai ideoida juttuja aiheesta. Kreodi-webinaareissa ideana on lyödä monta kärpästä yhdellä iskulla: innostaa kirjoittamaan teemoista, keskustella ajankohtaisista aiheista ja samalla tutustua työkavereihin. Toimintamallista saa myös antaa palautetta, jälkikäteen, teemme palautelomakkeen tarkoitusta varten. Tule mukaan kuulolle!

Tämän syksyn webinaarit ovat:

  • 10.10. klo 9. Työelämän muutos -webinaari, puhujana Päivikki Rentola-Hemmi
  • 9.11.  klo 9. Kreodin kirjoittajawebinaari: Tule kuulemaan perusasioita kirjoittamisen lajeista ja kielenhuollosta ammatilliseen kirjoittamiseen! Vetäjänä Tiina Mäntylä.
AMKIT-verkostopäivät ja Theseus-juhlaseminaari 21. - 22.11. 2018 Tampereella.
 
Lehden syksyn aikataulu:
  • deadline 15.10.
  • deadine 15.11. teemana Työelämä

Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja kirjoittamaan!

Tästä syksystä käynnistetään jatkuvan palautteen antamismahdollisuus. Tällä e-lomakkeella voit antaa nimettömänä palautetta jutuista, lehden linjasta, mistä vain. Niin asiallinen ja asiatonkin palaute käydään läpi ja otetaan opiksi. Yhteystiedot jättäneelle lähetetään vastaus.

articleRating

voteData

leaveReply

Kuva: JAMK/Mikko Vähäniitty (photo: Mikko Vähäniitty)
Suvi Perttula  - 17.09.2018, 14:22

Luotettavat lähteet – hyvä opinnäytetyön tietoperusta

Opinnäytetyön lähteiden laadukkuus ja niiden asiallinen ilmoittaminen tekstissä liittyvät paitsi hyvään tieteelliseen käytäntöön ja ammattikorkeakoulujen toiminnan laatuun myös KARVIN kysymykseen...

Maalaus: Päivi Karhumetsä, 2016 all rights reserved (photo: )
Päivi Karhumetsä  - 17.09.2018, 14:22

Intohimo tekemiseen tuli työtä tuunaamalla

Olen unelmaduunissa. Työskentelen Metropolia Ammattikorkeakoulun kirjastossa informaatikkona ja viestintäkoordinaattorina.  Pääosa työtäni on kirjaston sisäisen ja ulkoisen viestinnän koordinointi...

Photo by Alexandr Bormotin on Unsplash CC0 (photo: )
toimituskunta  - 17.09.2018, 14:22

Pääkirjoitus: Anonyymi Amkilainen ja palaute

Syksyn Kreodissa alkaa Anonyymin Amkilaisen pakinasarja. Tule mukaan seuraamaan mielipiteitä amk-kirjastokentän ajankohtaisista aiheista tai itse kirjoittamaan - Anonyymi Amkilainen voi olla kuka...

Photo by Matt Botsford on Unsplash CC0 (photo: )
Markku Hiltunen  - 17.09.2018, 14:22

KIRKON ALAN AINEISTOT JA TIEDONHAKU

Kirkon alan aineistot ovat kovassa käytössä Diakin kirjastossa. Kirkon alaa ei juurikaan opiskella muissa ammattikorkeakouluissa, joten meillä myös tiedonhaut ovat erilaisia kuin muissa...